Afvoerloze gashaarden

Bestaat dat dan echt? Een echte haard maar dan zónder rookkanaal of schoorsteen. Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar het is echt zo. Rijkers laat zien dat het kan met de modellen van x-fire en element4.

Ideaal dus als u kiest voor een haard, maar geen afvoer naar buiten kunt realiseren. Met deze toestellen creëert u de sfeer van echte vlammen in huis. Het enige wat wij voor u hoeven te doen, is het toestel op te hangen en de gastoevoer te regelen.

Gepatenteerd en veilig systeem voor afvoerloze gaskachels De afvoerloze toestellen van x-fire en element4 zijn bijzonder veilig. Ze zijn namelijk uitgerust met de nieuwste verbrandingstechnologie. Deze gepatenteerde technologie zorgt ervoor dat bij de verbranding het aardgas wordt omgezet in het voor mensen onschadelijke kooldioxide en waterdamp. Het gaat om een hoeveelheid die te vergelijken is met de gehaltes in normale frisse lucht! Voor uw extra veiligheid zijn alle afvoerloze modellen uitgerust met een innovatieve katalysator om een goede luchtkwaliteit te garanderen. Alsof dit nog niet genoeg is, beschikken ze over een systeem dat onmiddellijk de gastoevoer blokkeert als het zuurstofniveau in de ruimte onder het minimumniveau zakt

Laag gasverbruik
Het gasverbruik van de afvoerloze gashaarden is bijzonder laag. De meeste modellen gebruiken - als ze maximaal branden! - minder dan 0,2 m3 per uur. Een gezellige avond kost u, afhankelijk van de actuele gasprijzen, niet meer dan zo’n 25 eurocent.

Meer informatie over deze afvoerloze gashaard kunt u geheel vrijblijvend krijgen bij Rijkers, neem daarom vandaag nog contact met ons op.

Enkele merken waar we mee werken.