Buitenhaarden

Wat is er gezelliger dan met vrienden of familie lekker lang buiten te zitten. Dit met de sfeer van een houtkachel maar zonder het werk en de stank (voor de buren). De meeste van onze gashaarden ontwikkelen voldoende warmte zodat u op de wat frissere zomeravonden toch nog gezellig buiten kan blijven zitten.

Vaker buiten met een buitenhaard op gas

De trend is gezet. Steeds vaker is de tuin een verlengstuk van de woning. We zitten vaker en langer buiten. Door met een gashaard te werken kunt u vaker naar buiten. Lekker buiten eten!

Buitenhaard op propaan of aardgas

Bij de meeste van onze buitenhaarden op gas kunt u kiezen of u met flessengas wilt werken of met het standaard aardgas. Wanneer u een buitenhaard bestelt kunt u aangeven wat de gewenste gassoort is. De haard wordt daar op aangepast. Ook zijn er zogenaamde buiten gasstopcontacten beschikbaar. Het voordeel is dat u niet meer met flessen hoeft te sjouwen en het is goedkoper dan flessengas.

Verschillende variaties buitenhaarden op gas

Buitenhaarden op gas hebben we in verschillende variaties. Zo hebben we ze mobiel, met wielen zodat u ze bijvoorbeeld op elke gewenste plek kan rijden onder uw veranda. Ook zijn er modellen die ingebouwd kunnen worden en is er een doorkijkvariant die als gardendivider te gebruiken is. Daarnaast nog modellen die voornamelijk ter decoratie en gezelligheid dienen.

Enkele merken waar we mee werken.