Elektrische haarden

Wilt u geen houtkachel of gashaard plaatsen? Kies dan voor een elektrische haard. Elektrische haarden met een levendig en bedrieglijk echt vlammenspel. De meeste elektrische haarden hebben een verwarmingsfunctie. Als u deze inschakelt, verspreidt de elektrische haard een aangename warmte. En... u hebt geen rookkanaal of schoorsteen nodig. Doe de stekker erin en geniet van het vlammenspel.

In de showroom ontdekt u hoeveel verschillende modellen elektrische haarden er zijn. Modellen die u heel goed kunt combineren met bijpassende schouwen. Onze collectie bestaat uit de volgende typen elektrische haarden: inzethaarden (eventueel te combineren met een schouw), voorzetkachels en hanghaarden die eenvoudig aan de wand te bevestigen zijn.

Faber. Opti-myst
Faber lanceert een ronduit revolutionaire ontwikkeling: Opti-myst, het nieuwe driedimensionale elektrische vuur. Een technisch en visueel hoogstandje, met als resultaat een uiterst realistisch vlam- en rookeffect. Opti-myst is een mijlpaal in de ontwikkeling van elektrische haarden, waarbij via een lichteffect op ultrafijne waterdamp de illusie van vlammen en rook wordt opgewekt.

Enthousiast? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en in onze showroom naar de mogelijkheden te komen kijken. De koffie staat uiteraard klaar.

Enkele merken waar we mee werken.