Element4

In de collectie van Element4 vindt u veel verschillende gashaarden, ze hebben allemaal één ding gemeen. Hun doordachte eenvoud.

Eenvoudig Element4

Want volgens Element4 is eenvoud het kenmerk van ware schoonheid.

Eenvoud in constructie maakt de installatie en het onderhoud gemakkelijk. Eenvoud in bedieningsgemak zorgt voor gezelligheid en sfeer in huis met letterlijk één druk op de knop. En eenvoud in design levert ontwerpen op die de unieke schoonheid van het vuur volledig tot zijn rechtlaten komen.

Onderscheidingsvermogen inbouwhaarden Element4

De inbouw gashaarden van Element 4 onderscheiden zich van de rest van de inbouwhaarden. Op welke punten?

Inbouwdiepte Element4 haarden

De inbouwdiepte van de Element4 haarden is ten opzichte van de andere merken een stuk minder diep. Dit scheelt als snel een centimeter of zeven. Ideaal op plaatsen waar u niet zoveel diepte heeft. Ook juist wanneer u een smalle kamer heeft is dit perfect, want de hele ombouw/boezem komt dus over de hele breedte zeven centimeter minder naar voren. Bij alle inbouwhaarden van Element4 is het mogelijk om een zwart 'glazen' achterwand (en zijkanten) te plaatsen. Hierdoor creëert u meer diepte in de ondiepe kachel.

Verassend Vuurbeeld Vermogen

De VVV van Element 4. Het vermogen van de Element 4 haarden is verassend hoog. Het vuurbeeld daarmee ook. Bij Element 4 heeft u een vol vuurbeeld. Zoals aan het begin aangegeven zijn de Element4 inbouwhaarden eenvoudig te bedienen. Deze Element 4 haarden kunt u op de helft van het vermogen laten branden en dan heeft u nog steeds een mooi vuurbeeld.

De houtset van Element4

Juist aan de houtset heeft Element 4 extra aandacht besteed. Het is een gegeven dat een gezellige gashaard gedurende een half jaar weinig tot niet gebruikt wordt. De periode in de herfst en winter dat deze wel regelmatig aan staat is het vaak ook niet de hele dag. Dat betekent dat de inbouwhaard het grootste gedeelte van de tijd uit staat. Wilt u ook dat de haard er in ongebruikte stand mooi uit ziet?

Indeling

Ten eerste legt Element 4, ten opzichte van de andere merken, de inbouwhaard bijna helemaal vol met hout en platte stenen. Ten tweede is de houtset meer 'verkoold' en ten derde wordt er als klap op de vuurpijl nog echte as aan toegevoegd om het effect van een echte houthaard helemaal compleet te maken.

Enkele merken waar we mee werken.