Inbouwhaarden

Open of gesloten gas inbouwhaarden, wat is de juiste keuze? De moderne inbouwhaarden van tegenwoordig zijn geschikt voor situaties waarin u een nieuwe haard realiseert. Inbouwhaarden kunt u niet in de ruimte van een bestaande openhaard plaatsen.

Gasgestookte inbouwhaarden zijn onder te verdelen in twee categorie├źn: gas gesloten inbouwhaarden en gas open inbouwhaarden. Inbouwhaarden met een gesloten verbrandingssysteem zijn ten opzichte van hun omgeving luchtdicht afgesloten. Open inbouwhaarden betrekken de lucht die nodig is voor de verbranding uit de ruimte.

Bij Rijkers hebt u een ruime keuze uit gasgestookte inbouwhaarden. Technisch hoogstaande inbouwhaarden van de beste fabrikanten. Een veelzijdige collectie is beschikbaar, niet alleen qua design, maar ook qua model. Zo hebben wij onder meer de volgende inbouwhaarden: vierkante inbouwhaarden, horizontale inbouwhaarden, verticale inbouwhaarden, inbouwhaarden met hoek, driezijdige inbouwhaarden en panoramische inbouwhaarden.

Wij kunnen ons voorstellen dat u graag meer informatie wilt hebben en enkele voorbeelden wilt bekijken. Wij geven u graag uitleg en advies over de mogelijkheden. Maak daarom vandaag nog een afspraak.

Enkele merken waar we mee werken.