Inbouwhaarden

Bent u van plan een nieuwe haard te realiseren? Dan hebt u bij Rijkers alle keuze uit houtgestookte inbouwhaarden. U kunt een inbouwhaard niet plaatsen ter vervanging van uw huidige haard, het is immers een inbouwhaard.

Inbouwhaarden zijn voorzien van een deur, in tegenstelling tot openhaarden hebt u daarbij de keuze tussen een liftdeur of een draaideur. In onze showroom ziet u de verschillen. Hieronder leggen we u alvast kort het verschil uit.


Draaideur:
Dit zijn inbouwhaarden met de bekende draaideur. Een traditionele oplossing die nog steeds in moderne inbouwhaarden wordt toegepast. U hebt niet de keuze uit open of gesloten stoken, maar bent wel altijd zeker van goed zicht op het vuur en een hoog rendement


Liftdeur:
Deze inbouwhaarden zijn voorzien van een liftdeur die u omhoog en naar beneden kunt schuiven. U kunt de deur in elke positie laten staan. Met de liftdeur omhoog gaat het u vooral om de sfeer. Doet u de liftdeur omlaag, dan stookt u een moderne liftdeurhaard met een maximaal vuurzicht en een hoog rendement. Rijkers sfeerhaarden levert inbouwhaarden van de Duitse fabrikant Spartherm.

Rijkers biedt in haar showroom een selectie houtgestookte inbouwhaarden. Liftdeurhaarden van Spartherm en inbouwhaarden met een draaideur van Wanders. De collectie voorziet in alle typen houtgestookte inbouwhaarden: vierkante inbouwhaarden, horizontale inbouwhaarden, verticale inbouwhaarden, inbouwhaarden met hoek, driezijdige inbouwhaarden, panoramische inbouwhaarden en ronde inbouwhaarden. Kom de mogelijkheden bekijken in onze showroom! Vergeet niet even een afspraak te maken.

Enkele merken waar we mee werken.