Wanders

Wie is Wanders

Wanders fires & Stoves is een echt familiebedrijf. Een bedrijf uit de Nederlandse Achterhoek! Hier worden al meer dan 40 jaar sfeerhaarden gemaakt. De research en ontwikkeling van nieuwe en verbeterde modellen en producten staan hoog in het vaandel en de kwaliteit wordt gewaarborgd doordat het hele proces in eigen hand wordt gehouden. Het hele productieproces, van de hout- en gashaarden wordt van ontwerp tot assemblage in de eigen fabriek gedaan.

Wanders gaskachels

Wanders heeft een ruim assortiment gaskachels. In het assortiment zitten vrijstaande, inbouw en inzet gaskachels. In onze showroom in Lunteren hebben we alle gaskachels van Wanders staan. Dat geldt overigens ook voor de houtkachels.

Wanders houtkachels

Ook de houtkachels van Wanders zijn bekend. Kwalitatieve vrijstaande houtkachels en inzet houtkachels voor in bestaande situaties waar breken bijvoorbeeld geen optie is. De inzet houtkachels van Wanders worden vaak geplaatst ter vervanging van een openhaard.

Waar is Wanders

Wanders heeft de afgelopen 40 jaar zeker niet stilgezeten. De haarden en kachels zijn natuurlijk in Nederland verkrijgbaar maar ook in landen als België, Frankrijk, Engeland, Zwitserland, Ierland en zelfs in het kachelkritische Duitsland.

Enkele merken waar we mee werken.